Hoți de catalizatoare, prinși de polițiștii arădeni

  de Special Arad | 3 February 2023, 4:54 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat IPJ Arad. În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției 2 Micălaca, a fost identificat un bărbat de 35 de ani, din Fântânele, care, împreună cu un bărbat de 26 de ani, din Sâmbăteni, ar fi sustras, la începutul acestei luni, catalizatoarele mai multor autoturisme parcate pe strada Voinicilor, din municipiu. Prin aceste fapte, a fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 5.500 de lei, recuperat integral.

  În baza probaotiriului administrat, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive, pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat și o tentativă de furt calificat.

  Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celor în cauză, aceștia fiind bănuiți de săvârșirea altor fapte de acest gen, în municipiu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.