sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  HoReCa cere ca restaurantele să funcționeze până la ora 02:00, iar de Revelion cu program nelimitat

  de - | 7 decembrie 2021, 8:45 AM | Naţional

  0

  Președintele HORA, Ion Biriș (foto: PSNews / Instagram)

  Președintele Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România, HORA, Ion Biriș, spune că actualele restricții au fost stabilite când rata îmbolnăvirilor era la un nivel mult mai ridicat decât cel din aceste zile, informează EuropaFM.

  „Noi nu ne referim numai la noaptea de Revelion. Noi, pe 23 octombrie, din cauza unei incidențe foarte mari, cu toții am înțeles că trebuie să facem un efort și un sacrificiu, doar că astăzi, când avem o incidență sub 1,5 la mie, mi se pare normal ca lucrurile să revină la normal”.

  Concret, HoReCa solicită eliminarea restricțiilor privind programul și permiterea funcționării în intervalul 05.00 – 02.00, respectând aceleași măsuri de acces pe baza certificatului verde; funcționarea cu până la 70% din capacitatea maximă a spațiului și permiterea în mod excepțional a funcționării cu program nelimitat în noaptea de Revelion:

  „Vrem o noapte de Revelion în care oamenii să se poată distra și să poată să petreacă, lăsați-ne să revenim la o viață normală. Revelionul, în vremuri normale, pe 6 decembrie Revelionul deja era vândut. Această incertitudine pe noi ne omoară, nimeni nu știe ce are de făcut, vindem, nu vindem, au voie să stea până la 12, până la 2.00, până la 4.00, până la 6.00. Cineva trebuie să ia niște măsuri și să ne spună ce putem face”.

  Sursa: europafm.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.