luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Horațiu Moldovan, concurență pentru Iacob și Balauru! A apărat la Liga 1 și poate fi folosit ca jucător Under 21

  de Lucian Dănilă | 10 august 2020, 1:04 PM | Sport

  0

  UTA și-a adus un tânăr portar care să le facă concurență lui Iacob și Balauru. În ultimul sezon a jucat pentru Ripensia, fiind titular la meciul pe care UTA l-a câștigat pe Motorul, scor 3-0, la data de 29 februarie, ultimul joc al grupării arădene înainte de pandemia de COVID-19.

  Originar din Cluj Napoca, Moldovan a apărat chiar și la prima ligă, atunci când a făcut parte din lotul formației Sepsi. Originar din Cluj Napoca, tânărul portar a mai evoluat pentru Șirineasa.

  „Știu că am o concurență foarte mare, Iacob fiind unul dintre cei mai buni portari din Liga 2 în sezonul în care s-a încheiat. Am să îmi aștept rândul și mă bucur că voi apăra culorile unui club cu o asemenea tradiție. Am venit aici pentru a ajuta să ne atingem obiectivul: play-off-ul”, spune Horațiu Moldovan.

  Fotbalistul născut în anul 1998 a fost prezentat de agentul său, Bogdan Apostu.

  moldovan 1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.