joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Hora și Isac, titulari cu Sepsi! „Avem argumente pentru un rezultat pozitiv”

  de Lucian Dănilă | 19 septembrie 2021, 3:59 PM | Sport

  0

  Hora și Isac au fost titularizați de Gyuszi Balint la meciul pe care UTA îl dispută astăzi de la ora 16 pe terenul lui Sepsi. Hora a fost ales în primul unsprezece după evoluția consistentă din meciul cu Rapid, iar Isac a profitat de faptul că Miculescu acuză anumite probleme medicale.

  „Din punct de vedere al rezultatelor Sepsi nu a stat prea bine în acest debut de sezonul, însă în majoritatea meciurilor au practicat un joc consistent. Așa cum știm, echipele antrenate de Leo Grozavu joacă la intensitate foarte bună, se bazează pe un angajament deosebit, pun presiune pe adversar mai mereu. Au fost și lipsiți de șansă, căci cu FCSB au ratat și penalty, dar, cumva, lucrurile s-au echilibrat și la Craiova au reușit să scoată un punct și cu ajutorul șansei, fiindcă de această dată gazdele au ratat un 11 metri spre final. Din toate punctele de vedere ne așteaptă un meci dificil, dar consider că avem argumentele noastre pentru un rezultat pozitiv. Venim după o săptămână foarte bună de pregătire, am avut grijă de toate detaliile și, până la urmă, venim și noi după, probabil, cea mai bună repriză făcută în acest campionat. Eu cred că totul va depinde de modul în care vom fi noi. Probabil, va fi un meci echilibrat și cine va greși mai puțin în această partidă va ieși câștigător la finalul ei”, spune Gyuszi Balint înainte de acest meci.

  Miculescu acuză probleme intestinale. El a fost lăsat în afara lotului, iar varianta de rezervă pentru jucătorul Under 21 este atacantul Mercioiu.

  În primul unsprezece al arădenilor revine albanezul Idriz Batha, suspendat la jocul cu rapid. El va face pereche la centrul terenului cu lituanianul Modestas Vorobjovas, Passaglia urmând a începe pe bancă.

  Sepsi: Niczuly – Ninaj, Fofana, Mitrea, Ispas – Aganovic, E. Gonzales, Ashkovsski – Golofca, Luckassen, Bojic. Pe bancă: Began – A. Dumitrescu, Tincu, K. Tamas, Chunchucov, Bărbuț, Ștefănescu, Dimitrov, De Sousa. Antrenor: Leo Grozavu

  UTA: Fl. Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Baravykas – Batha, Vorobjovas – Roger jr., Ubbink, Isac – Hora. Pe bancă: Balauru – Tomozei, Ilie, Medjimorec, Passaglia, Antal, Mercioiu, Bustea, Dangubic. Antrenor: Laszlo Balint

  Arbitri: Sebastian Colțescu (Craiova) – Marius Badea (Râmnicu-Vâlcea), Vlad Bârlădeanu (București). Rezervă: Viorel Flueran (Craiova)

  Observator FRF: Marian Salomir (Cluj)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.