Hobby de weekend în Arad: urcatul beat la volan

  de Special Arad | 13 martie 2017, 12:06 PM | Beliu | Sântana | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Polițiștii au depistat în trafic, la sfîrșitul săptămânii trecute, mai mulți bărbați care au condus sub influența alcoolului.

  Polițiștii au depistat pe raza municipiului, pe Bd. Vasile Milea, un bărbat de 35 de ani, din Săvârșin, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,90 mg./l. alcool pur în aerul expirat și un alt bărbat, de 29 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,74 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

  Au mai fost depistați conducând sub influența alcoolului : pe raza localității Iratoșu, un bărbat de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,76 mg./l. alcool pur în aerul expirat, pe raza localității Nădlac un bărbat de 31 de ani în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,76 mg./l. alcool pur în aerul expirat, pe raza localității Șimand un bărbat de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,45 mg./l. alcool pur în aerul expirat, pe D.J. 792/A, pe raza localității Beliu, un bărbat de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,59 mg./l. alcool pur în aerul expirat și pe raza localității Sântana un bărbat de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,52mg./l. alcool pur în aerul expirat.

  Conform procedurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

  Pe numele conducătorilor auto au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influența alcoolului

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.