sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii de la Locală au prins o hoață căutată de două săptămâni de Poliția Română

  de Special Arad | 19 iunie 2024, 8:36 AM | Știri Arad

  1

  O hoață care furase un telefon a fost prinsă de polițiștii locali pe Bulevardul Revoluției. Femeia era căutată de Poliția Română de două săptămâni.

  „În data de 17.06.2024, un echipaj de ordine publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad a identificat o femeie căutată de Poliția Română, pentru săvârșirea infracțiunii de furt, în urmă cu două săptămâni.

  În jurul orei 21:50, polițiștii locali, aflați în timpul desfășurării atribuțiilor de patrulare, pe Bulevardul Revoluției, au recunoscut-o pe C.S., în vârstă de 18 ani, cu domiciliul într-o localitate din județ, după semnalmentele transmise de Poliția Municipiului Arad.

  Femeia se plimba liniștită pe bulevard, împreună cu fetița ei abia născută și o nepoată minoră, tot într-o zonă aglomerată, similară celei în care s-a petrecut fapta cu două săptămâni în urmă.

  Precizăm, de asemenea, faptul că prejudiciul a fost ulterior recuperat, telefonul furat fiind restituit proprietarului acestuia, de către persoana căreia i-a fost vândut de autoarea sustragerii.

  C.S. fost predată de polițiștii locali Secției 1 Vlaicu, în vederea continuării cercetărilor, respectiv aplicarea măsurilor legale”, transmite Poliția Locală.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.