joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Hlistei a fost într-un mare pericol! UTA e ruptă înainte de meciul capital de la Brașov

  de Lucian Dănilă | 23 mai 2016, 1:52 PM | Sport

  0

  UTA joacă sâmbătă la Brașov un meci în care poate confirma statutul de revelație a campionatului sau poate pierde în 90 de minute toată munca de un an de zile. O victorie pe terenul de sub Tâmpa ar fi echivalentă cel puțin cu o prezență la barajul pentru promovarea în Liga 1, sau chiar ar putea însemna o promovare directă dacă Gaz Metan pierde la Mioveni.

  O remiză sau o înfrângere la Brașov ar putea face ca UTA să coboare pe locul al 3-lea dacă Chindia învinge la Baia Mare, ceea ce i-ar priva pe arădeni de prezența la baraj.

  Roli Nagy are probleme destul de mari în ceea ce privește lotul de jucători. Cătălin Hlistei s-a accidentat grav în ultimele minute ale jocului cu Mioveni, el suferind o fractură de coastă. „Este o fractură fără deplasare la nivelul coastei a 6-a”, spune fizioterapeutul echipei, Zsolt Nagy. „Acesta se întreabă retoric: de ce arbitrul nu a oprit meciul, ca să nu mai spunem că trebuia acordat fault? Dacă era o fractură cu deplasare, atunci i se putea perfora plămânul, iar până intervenea echipa medicală, Cătălin putea suferi o hemoragie internă iar situația putea deveni mult mai gravă”. „Eu aproape că am intrat în teren la acea fază. Arbitrul nu a oprit jocul și jucătorii de la Mioveni au inițiat rapid un atac care a devenit foarte periculos. Putea să se întâmple orice la acea fază, inclusiv să primim gol”, spune Roli Nagy, antrenorul echipei arădene.

  hlistei 3

  Hlistei nu se va putea antrena timp de 3-4 săptămâni, astfel pentru el sezonul este deja încheiat.

  Cătălin întregește astfel o listă cu mai vechii accidentați Alin Gligor și Richard Filaret. În această săptămână, însă, este posibil ca Filaret să revină la antrenamente și chiar se pune problema folosirii sale la Brașov.

  UTA nu îl are la dispoziție nici pe Norbert Polgar. Fundașul Bătrânei Doamne a suferit și o acidentare la călcâi, dar, mai important, fotbalistul are programată pentru ziua de sâmbătă cununia civilă. De pe acum noi îi spunem: casă de piatră Norbi!

  Alex Manea acuză și el dureri, dar Roli crede că va putea miza pe puternicul fundaș. „El este tare, cred că nu se pune problema să nu joace. A fost un campionat lung, istovitor, dar mai avem câteva meciuri și jucătorii au dat dovadă de caracter și spirit de sacrificiu”, a spus Roli Nagy.

  IMG_0203

  TĂNASE ȘI DENNIS MAN VOR JUCA ÎN FINALA CUPEI ROMÂNIEI LA JUNIORI UNDER 19

  Tănase și Dennis Man vor face parte din lotul cu care echipa de juniori Under 19 a clubului UTA va aborda jocul de mâine, de la ora 13, contra celor de la ACS Poli. Partida se va disputa pe arena „Cetate” din Deva. „Este un trofeu care poate fi câștigat”, spune Roli. Dan Stupar și Adi Ungur îi vor avea la dispoziție și pe alți jucători care au evoluat în acest campionat la prima echipă, cum ar fi Adrian Petre, Amir Jorza sau Costin, ultimul fiind folosit și contra celor d ela Mioveni.

  Dennis Man nu a fost folosit împotriva celor de la Mioveni pentru că a fost suspendat.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.