luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Hitul anilor ‘90, Spice Girls – „Wannabe”, e folosit într-o campanie pentru drepturile femeilor

  de - | 9 iulie 2016, 11:07 AM | Monden | Muzică

  0

  Acum două decenii, fetele de Spice Girls au creat o întreagă nebunie cu single-ul „Wannabe”, care în scurt timp a cucerit topurile din toată lumea și a ajuns pe buzele tuturor. Mesajul hitului intra în categoria „Girl Power”, iar acest lucru nu a fost uitat nici măcar în ziua de azi. 

  Piesa a fost folosită de către cei de la The Global Goals pentru a trage un semnal de alarmă în legătură cu drepturile femeilor. Așa că au realizat un clip în stilul anilor ‘90 în care mai multe fete cântă, dansează în stradă și școli și atrag atenția asupra unor probleme sociale precum violența împotriva femeilor, căsătoriile de la vârsta fragede și egalitatea dintre femei și bărbați la locul de muncă.

  Sub hashtag-ul #WhatIReallyReallyWant, tinerele sunt încurajate să spună clar și tare ce își doresc cu adevărat, iar clipul ne provoacă „să facem zgomot” și să transmitem mesajul către toți liderii din toată lumea.

  Fostele membre Spice Girls, Victoria Beckam și Melanie C au share-uit mesajul:

  „20 de ani mai târziu, puterea femeilor e folosită pentru a întări încrederea unei noi generații. Sunt mândră de The Global Goals”, a scris Victoria Beckam.

  Sursa: kissfm.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.