High five viral! Fetița care a „bătut cinciul” cu un preot, virală pe internet

  de - | 30 April 2021, 9:46 PM | Internaţional | LOL

  0

  Protocolul ecleziastic cu ale sale reguli bine stabilite, specifice fiecărei confesiuni, este greu de înteles de către copii, mai ales când micuţii asociează anumite gesturi din biserică cu unele familiare.

  Este cazul unei fetiţe care a provocat un val de râsete după ce a reacţionat crezând că preotul o salută în timpul binecuvântării. Micuţa se ridică pe vârfuri şi bate palma cu duhovnicul, convinsă că gestul de binecuvântare este, de fapt, un salut. Preotul a fost vizibil amuzat de situaţie, iar râsetele au izbucnit instantaneu.

  Mama fetei, care o însoţea, a râs şi ea reţinută, încercând să o tempereze pe micuţă. Scena a fost filmată şi a devenit virală pe internet. Videoclipul a adunat peste două milioane de vizualizări în două zile.

  Video AICI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.