miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  HBO Max devine doar „Max”. Cât va costa noul serviciu de streaming şi ce se va întâmpla cu abonaţii actuali

  de - | 14 aprilie 2023, 5:42 PM | Pop Culture

  0

  Noul logo (foto: Max / Collider)

  Compania Warner Bros. Discovery a anunţat unificarea serviciilor de streaming HBO Max şi Discovery Plus într-un nou serviciu. Dispare numele HBO, se va numi simplu „Max” şi va avea trei planuri de cost după modelul Netflix. Max va aduce în acelaşi loc conţinutul disponibil anterior separat pe HBO Max şi Discovery Plus.

  Noul „Max” va fi lansat mai întâi în SUA, pe 23 mai 2023, şi va integra şi conţinut de pe Discovery+, au anunţat reprezentanţii Warner Bros Discovery în cadrul unei conferinţe online.

  În România, platforma va fi disponibilă din 2024, însă nu a fost anunţată încă o dată exactă şi nici informaţii legate de preţurile abonamentelor, potrivit PaginadeMedia.

  Noul serviciu va beneficia de o aplicaţie nouă şi îmbunătăţită, promit oficialii companiei, care recunosc că actuala aplicaţie HBO Max are probleme. Compania îşi propune ca noul serviciu să ajungă la 130 de milioane de abonaţi până în mai 2025. În prezent, serviciile de streaming deţinute de Warner Bros. Discovery însumează puţin peste 96 de milioane de abonaţi, scrie observatornews.ro.

  Ce se va întâmpla cu abonaţii HBO Max

  Dacă sunteți un abonat HBO Max existent și vă întrebați dacă contul dvs. actual va fi schimbat și actualizat, nu aveți motive de îngrijorare. Conform anunțului Warner Brothers Discovery, compania va încerca să facă marea tranziție cât mai lină posibil, scrie Collider.com.

  Clienții HBO Max existenți vor fi transferați automat la noul serviciu.

  Acestora le va rămâne funcțiile existente, cum ar fi rezoluția 4K HDR, pentru o perioadă limitată, însă după un timp li se solicita să treacă la planul mai scump. 

  Cele trei tipuri de abonamente în SUA

  Cel puțin în Statele Unite ale Americii, prețurile anunțate pentru serviciul de streaming Max rămân aceleași pe care le are în prezent HBO Max, singura diferență fiind un al treilea nivel de plată, mai scump.

  Abonații Max din SUA vor putea alege între trei tipuri de preț. Cel mai ieftin este planul de 9,99 dolari pe lună care va rula reclame. Versiunea fără publicitate va costa 15,99 dolari pe lună, le permite clienților acces de pe două dispozitive simultan și să descarce până la 30 de titluri, dar conținutul va fi disponibil doar la HD, nu şi 4K.

  Utilizatorii care doresc imagine cu rezoluție 4K vor trebui să cumpere planul de 19,99 dolari pe lună, care include până la patru fluxuri simultane, 100 de titluri descărcate și sunet Dolby Atmos, potrivit observatornews.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.