duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  HBO Max a devenit Max și în România

  de - | 21 mai 2024, 8:09 PM | Naţional | Pop Culture

  0

  Max, noua platformă de streaming lansată marți și în România pentru a înlocui HBO Max, vine cu un design îmbunătățit, o noutate majoră și o ofertă de abonament cu 3 pachete diferite, scrie HotNews.

  Warner Bros. Discovery, conglomeratul american al divertismentului care deține platforma de streaming HBO Max, a anunțat în luna martie că aceasta va fi înlocuită începând cu data de 21 mai cu noua platformă Max și într-o serie de țări europene, inclusiv România.

  Max a fost lansată în Statele Unite în luna mai a anului trecut după fuziunea dintre companiile Warner Bros. și Discovery pentru a forma noul conglomerat Warner Bros. Discovery. Max a fost lansată pentru a unifica platformele de streaming pe cele două companii le dețineau, HBO Max, respectiv Discovery+.

  Însă în cazul piețelor din Europa lansarea Max a fost amânată, cel mai probabil pentru a nu produce confuzii în rândul clienților în condițiile în care HBO Max fusese lansat pe multe piețe europene abia în 2022, înlocuind atunci vechiul HBO Go.

  Noutate: evenimente sportive în direct

  Una dintre marile noutăți pe Max față de HBO Max ține de faptul că noua platformă va transmite în direct unele dintre cele mai importante evenimente sportive din jurul lumii inclusiv turnee Grand Slam de tenis (printre care Australian Open, Roland-Garros şi US Open), cele trei Mari Tururi ale ciclismului (Giro d’Italia, La Vuelta a España şi Tour de France, precum şi Tour de France Femmes, 24 Hours of Le Mans) şi fiecare campionat mondial de sporturi de iarnă.

  În esență este vorba de transmisiunile Eurosport, televiziune deținutele Warner Bros. Discovery. Evenimentele sportive vor putea fi vizionate prin activarea unei „Extraopțiuni Sport”, separată de abonamentul de bază.

  Cei de la Warner Bros. Discovery au promis însă că toți abonații Max vor putea urmări pe platformă Jocurile Olimpice de Vară ce vor avea loc la Paris.

  Cât costă abonamentul pentru noua platformă de streaming Max

  O altă noutate o reprezintă faptul că abonamentul unic oferit pentru HBO Max se va transforma în 3 pachete distincte puse la dispoziția abonaților Max. La fel ca în cazul platformei rivale de streaming SkyShowtime, pachetul de bază va include reclame.

  Cele 3 variante de abonament pentru Max arată în felul următor:

  •  Basic cu publicitate: Calitate video Full HD. Streaming concomitent pe două dispozitive, dar cu publicitate – 4,99 euro lunar;

  •  Standard: Calitate video Full HD. Streaming fără reclame pe 2 dispozitive concomitent. Va permite până la 30 de descărcări pentru vizionarea offline – 6,99 euro lunar;

  •  Premium: Calitate video Full HD sau 4K și cu sunet Dolby Atmos, (în funcție de disponibilitate). Streaming fără reclame pe 4 dispozitive concomitent. Va permite până la 100 de descărcări pentru vizionare offline, cu limitări pentru a preveni abuzurile – 9,99 euro lunar.

  Extraopțiunea Sport va costa 3 euro lunar. Pentru toate cele 3 variante de abonament (minus Extraopțiunea Sport) clienții care achită în avans prețul abonamentului pe un an vor beneficia de un discount echivalent cu prețul pe două luni.

  O necunoscută o reprezintă însă ce se va întâmpla cu vechii clienți ai HBO Max care și-au făcut abonament în timpul ofertei promoționale de dinaintea lansării platformei în România în martie 2022. Aceștia au beneficiat de un preț promoțional cu un discount de peste 30%, plătind lunar doar 3,30 euro pe lună.

  Vezi mai multe detalii despre conținutul, designul și noutățile serviciului de streaming Max pe hotnews.ro!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.