joi, 23 mai, 2024

Special Arad Logo

  Happy Girls Team Arad, locul 2 la Vienna City Marathon! „Am reprezentat Aradul cu mândrie”

  de Lucian Dănilă | 22 aprilie 2024, 11:58 AM | Recomandările editorilor | Sport

  2

  Happy Girls Team Arad, cvartetul feminin de maraton care are în componență patru arădence, a realizat o performanță excelentă în acest weekend în care s-a clasat pe locul al doilea în cadrul Vienna City Marathon la proba de ștafetă feminină.

  Format din Iulia Ghinga, Cristina Palcu, Denisa Mateucă și Otilia Moț, cvartetul arădean a urcat pe podiumul uneia dintre cele mai importante reuniuni atletice din Europa.

  „Locul II pentru Happy Girls Team Arad la a doua participare în proba de maraton ștafetă la Vienna City Marathon 2024. Otilia Mot, Palcu Cristina, Denisa Mateuca și subsemnata Iulia Arad am reprezentat Aradul cu mândrie și onoare.

  Eu am plecat prima fiind înscrisă și în proba de maraton individual pe care l-am finalizat nesperat știind că după ce voi preda ștafeta Otiliei singura mea preocupare va fi să ajung la finish în picioare, ultimii 30 km fiind o luptă permanentă cu fesierii mei (3:45:13, pace 5:21 la cronometrarea oficială, 5:17 pe Garmin care zice că au fost de fapt 42,6 km).

  Un timp modest pentru mine, dar important este că am terminat cursa, nu am abandonat la cea de-a X-a participare a mea la Vienna City Marathon.

  Totodată mă bucur enorm că am reușit să urcăm ștafeta noastră pe scena unui maraton internațional de asemenea anvergură. Bravoo fetelor!”, scrie Iulia Ghinga pe pagina ei de facebook.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.