Update Haos! Ping-pong cu ora de disputare a returului UTA – Voluntari (ATAȘARE)

  de Lucian Dănilă | 7 June 2016, 1:47 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  FRF modifică de la o oră la alta datele și orele de disputare ale barajului pentru Liga 1 dintre UTA și FC Voluntari. Deși echipa din Liga a 2-a este dezavantajată clar în această dispută, venind după o serie de meciuri istovitoare să evolueze împotriva unei echipe care se odihnește de zece zile, cei de la Federație nici nu mai știu când să programeze jocul.

  Inițial, jocurile trebuiau să se dispute miercuri și sâmbătă de la orele 18, primul la Voluntari, iar returul la Arad. Oficialii Federației – mulți dintre ei find deja plecați în Franța – au modificat ora de începere a meciului tur. Astfel, partida de mâine începe la ora 18.30.

  Acum, pe site-ul Federației apare modificată și ora de disputare a returului de la Arad. Deși a fost modificat o dată, stabilindu-se să se joace duminică la ora 13, acum pe portarul frf.ro apare că meciul va începe la ora 17.30.

  Această modificare poate fi de bun augur pentru UTA, având astfel mai multe ore de odihnă. „La noi programul nu se mai poate face decât pe ore, nu mai putem gândi un program raportat la zile”, spunea Roli Nagy, antrenorul Bătrânei Doamne.

  PS: Vedem dacă aceasta va fi și programarea definitivă. Probabil cei care au cerut această modificare au fost reprezentanții celor două televiziuni care transmit meciul: DigiSport și DolceSport.

  frf

   

  UPDATE

  Federația Română de Fotbal ori nu știe ce face, ori un angajat al ei se joacă cu orele de disputare a returului din barajul pentru Liga 1: UTA – FC Voluntari.

  După ce timp de două zile pe site-ul frf.ro se arăta că ora de disputare a meciului va fi 17.30, Federația a mai modificat o dată ora, revenind la cea pe care o știam încă de săptămâna trecută, adică duminică, 12 iunie, de la ora 13!

  Tocmai de aceea vă mai prezentăm un print-screen cu portalul Federației Române de Fotbal mai jos:

  frf 1

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.