sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Haos în Centrul Aradului! Două străzi blocate de la o… antenă (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 26 septembrie 2015, 5:47 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Străzile din Centrul Aradului, Vasile Goldiș și George Barițiu, au fost închise mai bine de o oră, în intervalul 14.30 – 15.30 din cauza unei antene. Nu ea a fost de vină, nici nu avea cum, fiind doar o bucată de metal. De vină a fost cel care s-a gândit să o taie.

  S-a întâmplat pe acoperișul imobilului de la intersecția dintre străzile mai sus amintite, Vasile Goldiș și George Barițiu. Omul a vrut să taie antena, probabil pentru a o vinde la fier vechi.Și așa nu mai îl ajuta la nimic. Bănuim că îl ajuta acum mai bine de 25 de ani să vadă „ungurii” și „sârbii”. Greșeala lui a fost că nu și-a luat niciun ajutor. A început să taie, iar antena a fost la un pas să cadă în stradă, pietonii fiind într-un mare pericol. S-au rupt și sârmele care o susțineau, astfel că au trebuit chemați pompierii…

  Un echipaj de la ISU Arad a venit cu autoscara mecanică și au finalizat ceea ce începuse bărbatul. Au dat jos antena…

  În intervalul de o oră în care pompierii și cei de la PolițiaLocală au blocat cele două străzi, șoferii au fost nevoiți să circule pe contrasens dacă voiau să iasă de pe stradă, iar accesul pe ele a fost interzis pentru cei care doreau să intre pe ele.

  Totul de la o antenă…

  IMG_0879

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.