marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Hanul „Km 17”, distrus după ce un șofer somnoros a „zburat” cu BMW-ul prin el!

  de - | 21 mai 2023, 4:13 PM | Naţional

  0

  Un șofer din județul Maramureș a „zburat” în această dimineață cu autoturismul personal prin Hanul „Km 17” din Jucu, județul Cluj. Mașina a lăsat dezastru în urmă, bolidul BMW reușind să pătrundă până în restaurant, distrugând totul în cale.

  Unul dintre angajați, care locuia la etajul 3 în clădire, a povestit pentru Clujlive.ro că a fost trezit din somn de izbitură și că a tremurat patul sub el.

  „Am aprins lumina și am văzut mașina. M-am și speriat. Din mașină au ieșit șoferul și pasagerul din dreapta care îi ajutau să iasă pe cei doi si spate, care dormeau pe banchetă.

  Șoferul a spus că a adormit la volan. Am sunat la 112 și au venit de la Poliție, Criminalistica, de la pompieri. Pe doi de pe bancheta din spate i-au dus la spital, unul era lovit la cap și celălalt la față. Șoferul se plângea doar de dureri la spate”, a precizat angajatul respectiv.

  Acesta a arătat că a aflat că cei patru pasageri ai mașini erau din Baia Mare și că lucraseră sâmbătă până târziu și se îndreptau spre Aeroportul ”Avram Iancu” Cluj de unde urmau să ia un zbor la ora 5.

  Vezi video cu click aici

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.