Hănescu revine la Arad! Este favorit la BRD Arad Challenger!

  de Lucian Dănilă | 14 mai 2014, 4:00 PM | Sport

  0

  Victor Hănescu revine după doi ani la Arad. El este principalul favorit al BRD Arad Challenger, turneu de tenis care se va desfășura în perioada 1-8 iunie la baza Activ de Subcetate.

  Clasat pe locul 81 în ierarhia ATP, Hănescu revine pe terenul pe care a pierdut finala în urmă cu doi ani în fața argentinianului Facundo Bagnis. Turneul de la Arad are premii totale în valoare de 35.000 de euro, plus ospitalitate.

  ATP a anunțat chiar astăzi, lista jucătorilor înscriși la ediția a 4-a a BRD Arad Challenger, unul din cele două turnee din România incluse în calendarul ATP Challenger 2014, alături de Brașov. Turneul de la Timișoara, care se disputa an de an la o săptămână distanță de cel de la Arad, nu va mai avea loc.

  Victor Hănescu (81 mondial) nu este singurul din Top 100 dintre jucătorii care vin la Arad. Tot în Top 100 este clasat și ibericul Pere Riba (98 ATP). Acesta a participat și anul trecut, după ce a jucat în calificări, fiind învins în semifinale de Adrian Ungur.Alți tenismani prezenți vor fi Frank Dancevic (Canada; 124), Damir Dzumhur (Bosnia Herțegovina; 131), Adrian Ungur (134), Guido Andreozzi (Argentina; 151), Gerald Melzer (Austria; 152) și Marius Copil (154), sau David Guez (177), câștigătorul din 2010.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.