duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Handbaliști din județul în care s-a confirmat primul caz de coronavirus din România joacă duminică la Arad

  de Dan Lazăr | 28 februarie 2020, 7:28 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  HC Beldiman, divizionara secundă de handbal masculin a Aradului, va primi, duminică, vizita grupării CSU „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu. Confruntarea va avea loc la Sala Polivalentă, de la ora 13.30, înaintea duelului echipa din Gorj ocupând locul 5 în ierarhia Seriei D, cu 18 puncte, iar gazdele se află pe ultimul loc (7), cu doar 4 puncte.

  Interesant este că pe site-ul Federației Române de Handbal locația duelului dintre HC Beldiman și CSU Tg. Jiu este trecută o sală din… Satu Mare, Sala Polivalentă „Ecaterina Both”.

  Cele două echipe s-au mai întâlnit în acest sezon de trei ori, de fiecare dată impunându-se oltenii 26-20, la Tg. Jiu, și 23-18, la Arad, în campionat, și 28-23, în prima fază a Cupei României, meciul desfășurându-se în Gorj.

  În celelalte două meciuri ale etapei cu numărul XX: CSU Craiova vs. CSM Oradea și Poli Timișoara vs. CNOPJ Timișoara.

  Extrasportiv, notăm că un număr de 166 de persoane din mai multe localităţi ale judeţului Gorj se află în autoizolare la domiciliu, fiind monitorizate de către medicii de familie şi de reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică Gorj.

  Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a anunţat, la mijlocul acestei săptămâni, că primul caz din România confirmat de infectare cu coronavirusul Covid-19 este un bărbat dintr-o localitate din judeţul Gorj, care a intrat în legătură cu cetăţeanul italian din Rimini venit în zonă în perioada 18-22 februarie, starea acestuia fiind bună, fără a prezenta simptome.

  Înfrângere la juniori

  HC Beldiman a susținut în această săptămână un nou joc în Grupa Valoare 4 a CN de handbal juniori III, cedând pe parchetul de la Polivalentă, scor 29-31 (17-12), cu Liceul „Liviu Rebreanu” Turda. Arădenii ocupă locul 4, cu o victorie în șase confruntări.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.