Handbalistele Crișului au turneul semifinal între 12-14 iunie, propunerea Federației Române de Handbal. Arădencele ocupă primul loc în liga secundă

  de Dan Lazăr | 16 aprilie 2020, 1:48 PM | Chişineu Criş | Coronavirus | Sport

  0

  Federația Română de Handbal (FRH) propune ca turneele semifinale din Divizia A de handbal feminin, cu Crișul Ch. Criș la start, să se desfășoare între 12-14 iunie.

  FRH își dorește ca sezonul 2019-2020 să se încheie pe teren, astfel că a alcătuit un plan pentru reluarea competițiilor. Pentru Divizia A feminin (liga secundă), ProSport notează că sunt propuse următoarele date: 12-14 iunie, (turneele semifinale); 19-21 iunie (turneul final) și 28-30 iunie (baraj de promovare).

  Crișul Chișineu-Criș este virtual calificată la turneul semifinal, fiind lideră în Seria D, cu 43 de puncte, după 17 etape, la două puncte de cealaltă echipă din serie care are „biletul” pentru această fază în buzunar, CSM Tg. Mureș.

  Până la turneul semifinal din 12-14 iunie, arădencele mai au de susținut trei meciuri în seria vestică, la Arad cu CSM Tg. Mureș, la Oradea și pe propriul teren cu CSU Reșița. Variante probabile de date pentru aceste meciuri ar putea fi: 30 mai, 3 iunie și 6 iunie sau 5-7 iunie, sub forma unui turneu de sală, România urmând a ieși din starea de urgență în 15 mai.

  Toate propunerile vor fi analizate în Consiliul de Administrație al FRH, programat în 22 aprilie, urmând ca una dintre obligațiile cluburilor să fie refacerea vizelor medicale, obligatoriu cu EKG, în repaus.

  8 echipe vor fi prezente la cele două turnee semifinale, printre posibilele adversare ale echipei prezidate de Daniel Cherecheși și Florica Boldor fiind: CSM Galași, HCF Piatra Neamț (Seria A), CSU Neptun Constanța, CSU Știința București (Seria B), Dacia Mioveni și CS Activ Prahova Ploiești/CSM Tg. Jiu (Seria C).

  7 partide ar mai trebui să susțină HC Beldiman Arad (locul 6 în Seria D) în liga secundă masculină.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.