Handbal feminin: Principala rivală a Crișului din seria vestică, CSM Tg. Mureș, se desființează!

  de Dan Lazăr | 7 iulie 2020, 8:43 AM | Chişineu Criş | Sport

  0

  CSM Târgu Mureș urma să se prezinte la jocurile de baraj de pe locul secund al seriei de vest din Divizia A, grupă în care a susținut dueluri pasionante cu liderul Crișul Chișineu-Criș.

  Mureșencele urmau să întâlnească în grupa I a turneului de promovare formațiile CSM Galați, CSU Știinta București și Dacia Mioveni. Din aceste zile însă, clubul din județul Mureș este doar amintire la nivel de senioare, echipa desființându-se, soții Evi, antrenorii echipei, plecând la Bistrița, iar majoritatea handbalistele se vor transfera la Gloria Bistrița și Corona Brașov.

  Trei handbaliste au părăsit Crișul

  Din tabăra arădeană, aflăm că Crișul s-a despărțit de trei jucătoare: Damian, Popeanu și Haidu, la capitolul sosiri fiind, până în prezent, urcainiencele Ivanenko și Naumenko.

  Jocurile de promovare în sistem turneu vor avea loc în august, cele mai bine două clasate din cele două grupe își vor disputa semifinalele și finalele, iar primele 3 se vor califica în Liga Națională. Neoficial, în Liga Florilor vor promova 4 formații, echipa din Slobozia spunând „pas” viitoarei ediții de campionat, la startul căreia fetele de la Crișul speră să fie prezente.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.