luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Handbal, baschet și volei, oferta de duminică în sportul arădean

  de Dan Lazăr | 15 februarie 2020, 5:40 PM | Sport

  0

  HC Beldiman Arad și CS Universitatea Craiova, locul 6 – penultimul -, respectiv locul doi în Seria D a CN de handbal masculin își dau întâlnire duminică (ora 12.00 – Sala Sporturilor „Victoria”), în cadrul etapei cu numărul 18.

  Arădenii au după 14 meciuri, un succes și o remiză, având un total de 4 puncte, precum „lingura de lemn”, CSU Politehnica II Timișoara (21-36 în această rundă cu liderul CSM Oradea).

  Vine liderul la fileul juniorilor

  CS ProVolei Arad (FOTO) vs. CNNT Craiova este derbiul Seriei C din CN de volei masculin – juniori. Disputa are loc duminică, de la ora 11.00, la sala de sport a Șc. Gim. „Avram Iancu” (Gen. 18), gazdele lui Marius Mascovits ocupând locul doi, iar doljenii sunt lideri, ambele echipe fiind virtual calificate în faza semifinală.

  Duel cu Timișoara sub panou

  Tot în cursul zilei de duminică (ora 10.30), sala LPS din cartierul Bujac este gazda duelului dinte CSȘ Gloria Arad (locul 10) și CSȘ Bega Timișoara (locul 6), în CN de baschet feminin – Under 18.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.