joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Octavian Morariu: „Halep rămâne suspendată pentru dopaj”

  de - | 8 mai 2024, 8:06 AM | Sport

  1

  Membru al C.I.O, Octavian Morariu afirmă că un wildcard acordat Simonei Halep în turneul olimpic de tenis ar risca producerea unei polemici foarte puternice la nivel internațional, potrivit sport.ro.

  Membru al Comitetului Olimpic Internațional, fostul rugbyist, Octavian Morariu a declarat că Simona Halep nu are șanse însemnate pentru primirea unui wildcard la ediția 2024 a Olimpiadei de Vară.

  Deși Mihai Covaliu, George Cosac și alte voci din interiorul Federației Române de Tenis au susținut că vor face demersuri pentru ca Simona Halep să fie invitată în turneul olimpic, Octavian Morariu a temperat așteptările, clarificând situația din perspectiva forului olimpic.

  „Există un criteriu foarte clar pentru participare la Olimpiadă, primul: să fii un sportiv curat. Cu tot respectul și cu toată dragostea pentru Simona, ea nu a fost absolvită.

  I s-a redus pedeapsa. Ea rămâne suspendată pentru dopaj. 

  Simona Halep, șanse minime să primească wildcard în turneul olimpic de la Paris
  Ar fi putut fi absolvită dacă cineva din anturajul ei ar fi fost suspendat, dovedindu-se astfel că nu are nicio implicare directă. Dar o spun cu foarte mare tristețe: ea rămâne suspendată pentru dopaj.

  Nu i s-a recunoscut nevinovăția, ci i s-a redus pedeapsa. Eu sunt foarte prudent în legătură cu acest wildcard. Repet: la Olimpiadă merg sportivi curați. În mod sigur s-ar risca o polemică foarte puternică dacă ea ar primi un wildcard,” a declarat Octavian Morariu în direct la Televiziunea Română.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Octavian Morariu este una din cozile de topor ale Ocultei Mondiale care conduce lumea (și implicit și sportul), un yesman de doi bani, fost ciripitor la secu și preluat acum de serviciile cu ochi albaștri.
   De 30 de ani stă ca viermele în măr pe la forurile sportive mondiale, fără să facă nimic concret pentru sportul românesc.
   Este un fel de Iohannis sau Mugur Isărescu, slugă preaaplecată la curțile împărătești ale sportului.
   (cenzurat de redacție) Morariu (n-am cum inversa inițialele majuscule).

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.