joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Halep, după eliminarea de la Madrid: „Nu am mai simţit ce trebuie să fac”

  de - | 4 mai 2022, 9:35 PM | Sport

  0

  Imagine cu rol ilustrativ

  Simona Halep a explicat de ce a schimbat racheta de trei ori la începutul confruntării cu Ons Jabeur din Tunisia, locul 10 WTA, în sferturile de finală ale turneului Madrid Open, după cum relatează Adevarul.ro.

  „N-am simţit bine mingea pentru că nici Ons nu mi-a dat ritm şi mi-a schimbat cadenţa execuţiilor foarte mult, iar la un moment dat am intrat în panică. N-am mai simţit terenul, nu am mai simţit ce trebuie să fac.

  Ons are o mână extraordinară şi parcă tot timpul m-a surprins. Am fost şi eu mai lentă în tot ceea ce am făcut şi, probabil, de-asta n-am putut să ajung la scurtele ei. La un moment dat, am vrut să intru mai mult în teren, sărea mingea puţin cam mult şi nu am avut timing însă”, a explicat Halep, citată de ProSport.

  În schimb, simte că Mouratoglou a ajutat-o să facă progrese la serviciu.
  „La retur sunt mai solidă. Joc mai agresiv, intru în teren atunci când am o minge mai scurtă. Cred că, per total, am progresat la multe”.

  Sursa: adevarul.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.