Halep a anunțat că are hernie de disc

  de Special Arad | 2 octombrie 2018, 6:11 PM | Sport

  0

  Simona Halep tocmai a anunțat că suferă de hernie de disc, o afecțiune neplăcută, ce i-ar putea pune în pericol întreaga carieră.

  ”Voi discuta cu doctorii în următoarele câteva zile, dar sper să revin curând și să vă țin la curent. Vă mulțumesc pentru sprijin”, a scris Simona Halep pe Facebook.

  Simona Halep a abandonat duminică în primul tur al turneului de la Beijing, unde, în urmă cu un an, a devenit lider mondial.

  Liderul clasamentului mondial WTA va reveni în țară pentru a efectua un RMN, după problemele în zona lombară din ultima săptămână.

  sursa: Realitatea.net

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.