„Hai să-l facem vedetă pe băiatul ăsta frumos!”. A furat bani din două spălătorii de haine, din Real și din Atrium Mall | Video

  de Special Arad | 16 iunie 2019, 11:00 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  A intrat tacticos, a văzut că nu era nimeni la casierie, s-a asigurat că nimeni din jur nu-l bagă în seamă, s-a strecurat după pult, a scos bani* din casă și a ieșit la fel de lejer cum a intrat. S-a întâmplat ieri, într-o spălătorie de haine din incinta hypermarketului Real din Arad, însă din păcate pentru acest tânăr hoț, totul a fost înregistrat de camerele de luat vederi.

  Cel care a distribuit filmarea pe Facebook spune că băiatul a furat, în aceeași zi, 800 de lei din spălătoria de haine din Real și încă 1400 de lei dintr-o altă spălătorie de haine din Atrium Mall.

  „Hai să-l facem vedetă pe băiatul ăsta frumos, care ieri a furat de la mai multe spălătorii de haine din Arad. Cu un share ajutați mai mulți oameni să se păzească mai bine de acest gunoi care mai bine fură decât saă muncească!”, a scris pe Facebook Florian Cătană, directorul hypermarketului Real din Arad.

  * Erată: Inițial am scris că băiatul a furat haine dintr-o spălătorie de haine, dar a ieșit la iveală că e vorba de bani.

  Furtul din Real:

  Furtul din Atrium:

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.