marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Hagi junior, un adevărat gladiator pentru Rangers!

  de - | 21 februarie 2020, 1:08 AM | Internaţional | Sport

  0

  Ianis Hagi a marcat din nou pentru Glasgow Rangers, de această dată în Europa League. Românul a punctat în minutele 67 şi 82 ale confruntării cu Braga pentru o remontada istorică. Conduşi cu 2-0 pe propriul teren, scoţienii au revenit şi au învins, având în internaţionalul nostru cel mai bun jucător. Rangers a făcut o partidă mai degrabă slabă împotriva formaţiei portugheze, dar Hagi Jr a fost o dată în plus la înălţime. Cel mai bun jucător al echipei în ultimele partide din campionat, internaţionalul nostru şi-a trecut numele pe lista marcatorilor şi în Europa. In minutul 67 al confruntării de pe Ibrox, Ianis a luat o acţiune pe cont propriu, în banda dreaptă, a pătruns spectaculos şi a tras sec, la colţul scurt. Mingea a ciupit bara înainte de a intra în poartă.

  Reuşita românului a fost semnalul revirimentului pentru Rangers, care păstrează şanse mari de calificare în optimile competiţiei. Golul lui Ianis a venit la scorul de 2-0 pentru oaspeţi, după ce Fransergio a deschis scorul, iar Ruiz a dublat avantajul. Ulterior, la 10 minute după golul internaţionalului nostru, Aribo a egalat pentru gazde.

  În minutul 82, Ianis şi-a desăvârşit opera pentru prima sa dublă din competiţie. Hagi Jr a executat o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, şutul său a şters zidul şi l-a învins pe portar, care a fost păcălit de traiectorie.

  Ianis Hagi a fost folosit încă o dată de Gerrard în banda dreaptă a atacului, deşi multe voci susţin că românul nu dă nici pe departe cel mai bun randament acolo. El nu are viteza necesară pentru un asemenea post, specialiştii considerând că are toate datele pentru a juca în centru, de unde îşi poate pune mult mai bine în valoare creativitatea. Totuşi, Stevie G poate aduce în apărarea sa prestaţia magnifică din această seară, românul având şanse mari să fie declarat jucătorul rundei în Europa League. Reuşitele lui Hagi Jr au fost cu atât mai importante cu cât în tribunele stadionului Ibrox s-a aflat tatăl său. Ianis a marcat primul său gol în tricoul formaţiei la care e împrumutat de la Genk chiar de ziua de naştere a „Regelui”, iar azi a arătat întregii Europe că e un demn urmaş al acestuia, bifând o dublă de răsunet.

  Sursa: Eurosport

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.