joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Gyuszi Balint: „Unii dintre jucătorii noștri au fost timorați, trebuia să câștigăm acest meci”

  de Lucian Dănilă | 29 ianuarie 2022, 10:49 PM | Sport

  0

  Antrenorul echipei UTA, Gyuszi Balint, a vorbit despre meci la câteva minute după ultimul fluier al arbitrului, iar din cuvintele sale înțelegem că este dezamăgit de anumiți jucători care nu a făcut față presiunii puse de publicul echipei din Giulești.

  Dezamăgit de rezultat, Balint este dezamăgit și de randamentul jucătorilor veniți de pe bancă, dar și de anumite decizii luate de jucători, decizii care dacă ar fi fost luate altfel probabil duceau la un alt rezultat.

  „Am încercat să avem control prin posesie, dar unii jucători s-au speriat de atmosferă. Suporterii Rapidului au fost decisivi, unii dintre jucătorii noștri fiind timorați. Nici nu știu ce s-a întâmplat la gol, pentru că asemenea lipsă de marcaj în zona aceea pentru mine este de neînțeles. Sunt dezamăgit de jucătorii veniți de pe bancă, mingi greșite, decizii nu neapărat corecte.

  Este clar că trebuia să câștigăm acest joc la modul cum s-a desfășurat el. De mâine o luăm de la capăt, vine un meci extrem de important pentru noi, cu Sepsi. Am pierdut doi jucători foarte importanți astăzi.

  Au fost momente în care dacă luam decizii mai bune altfel ieșea. dacă Roger marca singur cu portarul cred că altfel se termina. Învățăm din orice experiență, fiecare meci pentru noi este o lecție. Pierderea lui Cardoso a fost și el un moment psihologic, nici nu a apucat să-și facă simțită prezența. Sperăm să nu fie nimic grav.

  Nu e plăcut să nu câștigăm de atâta timp, dar trebuie să fim puternici. Nu știu dacă este vreun meci în acest campionat în care să spunem că am avut șansă. E important să rămânem uniți”, a declarat Gyuszi Balint la flash-interviul de după meci.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.