joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gyuszi Balint: „Măcar să ni se spună: bă, băieți, stați cuminți!”

  de Lucian Dănilă | 2 martie 2023, 9:05 PM | Sport

  0

  Antrenorul echipei UTA, Gyuszi Balint, a apărut foarte supărat la flash-interviul de după meci, atât pe rezultat și pe greșelile jucătorilor pe care-i antrenează, cât mai ales pe prestația arbitrului Lucian Rusandu, căruia îi reproșează că nu a dat un penalty clar pentru UTA la faza în care portarul Sava l-a călcat pe Milosevic, dar și pentru alte decizii luate la acest joc.

  Deja am ajuns la capătul puterilor. Să îmi spuneți și mie dacă e întâmplător sau normal când, în 6 etape din 2023, Szabolcs Kovacs a fost în brigadă la UTA de cinci. De două ori ne-a arbitrat, de două ori rezervă, o dată la VAR.

  Acceptăm înfrângerea, ne-a bătut campioana, suntem proștii proștilor, am pierdut pe greșelile noastre. Dar cât există VAR, vreau să existe echidistanță, pentru că ne crapă ceva în cap.

  Am înțeles că nu a fost penalty la penalty-ul ratat, la Roger am înțeles că trebuia dat roșu la Deac, pe Vukcevic l-am pierdut 3-4 săptămâni, pentru fault criminal, plus fault la Milosevic, care are urme de tălpi de sus până jos (foto mai jos).

  milosevic 2

  Măcar să ni se spună: bă, băieți, stați cuminți! Ok. Noi ne chinuim, suntem pe penultimul loc, acceptăm soarta, dar vrem să fim tratați ca restul echipelor. Azi arbitrajul a fost sub orice critică”, a spus Gyuszi Balint la flash-interviul de după joc.

  Apoi, antrenorul grupării arădene a continuat tirul asupra lui Rusandu dar în general al arbitrajelor din acest an pe care le-a avut echipa sa și la conferința de presă de după meci.

  Păi ce să facem? A fost penalty clar. Eram în superioritate numerică, da. Am încercat, l-am băgat pe Roger fundaș stânga, trebuia roșu la Deac, l-am băgat pe Postolachi, pe Pășcălău, am jucat cu 3 atacanți, iar la un moment dat, ei erau cu 7 fundași. Am încercat tot ce se putea.

  Dar când ai penalty clar la 2-1, este frustrant când luăm acel gol, când începem bine repriza. De aia vă spun că suntem proștii proștilor, luăm niște goluri incredibile pentru nivelul ăsta.

  Dar vrem totuși și partea asta de echidistanță. Pentru că azi am crezut că îmi crapă capul! Nu se poate! La fiecare fază să așteptăm VAR-ul, chiar așa?! Chiar nu mai suntem în stare să arbitrăm un meci și să vedem niște lucruri evidente?

  Cornere pe care le-am văzut eu de pe bancă și care nu au fost, faultul evident la golul lor. De ce trebuie să stăm câte 2, 3, 5 minute să ne crape venele și să tot așteptăm VAR-ul?

  Păi voi vă dați seama ce va fi în play-out? Dcă azi ar fi fost un meci decisiv pentru mine, dacă azi erau greșeli decisive și UTA retrograda, arbitrii știți ce fac? Stau 3,4 etape și își reiau activitatea.

  Noi mergem la balamuc, domnilor! De ce mai facem arbitraje video, cursuri? Le respect meseria, dar să ne respecte și ei pe noi. Că nouă ne crapă venele în cap!

  Ce presiune? La Chindia, am avut gol perfect valabil, la 1-1, penalty neacordat super evident, la 1-1. Și nu o spun eu. Am fost foarte calm după meci. Dar sunt rezultate viciate. Păi despre ce vorbim?”, a comentat Gyuszi Balint.

  După înfrângerea cu CFR Cluj, UTA rămâne pe penultimul loc, cu 24 de puncte, peste CS Mioveni, care are 18.

  SURSA: digisport.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.