sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Gyuszi Balint a fost demis de la UTA! Mircea Rednic este noul antrenor al Bătrânei Doamne

  de Lucian Dănilă | 25 aprilie 2023, 8:49 AM | Sport

  4

  Mulțumim Gyuszi Balint”, așa a apărut în această dimineață pe site-ul clubului UTA.

  În urma unei analize profunde și îndelungate a situației din clasament, conducerea clubului împreună cu staff-ul tehnic au ajuns la un acord comun – chiar dacă nicio parte nu și-a dorit acest lucru, însă am ținut toți cont de binele echipei – ca, începând de astăzi, să se facă o schimbare la nivelul băncii tehnice, printr-o înțelegere amiabilă de reziliere.

  Le dorim succes în continuare tuturor, mulțumim, Gyuszi Balint, că după 57 de ani jucăm semifinala Cupei României!”, se arată în comunicatul de pe uta-arad.ro.

  Surse din cadrul clubului arădean spun că favorit să preia funcția de antrenor după plecarea lui Balint este Mircea Rednic, cel care a mai fost contactat de club și în urmă cu aproximativ o lună, tot înaintea unui joc cu Universitatea Cluj.

  Vom reveni…

  rednic

  UPDATE

  Conducerea a revenit cu un nou comunicat în care, așa cum am scris, îl confirmă pe Mircea Rednic în funcția de antrenor al echipei arădene.

  Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu Mircea Rednic, care va prelua banca tehnică a echipei UTA începând de astăzi, contractul întinzându-se până la sfârșitul sezonului 2023-2024.

  Îi mulțumim domnului Rednic – fotbalist și antrenor cu rezultate deosebite pe plan național și internațional – că a acceptat această provocare, îi dorim mult succes în realizarea obiectivelor.

  Mircea Rednic va fi prezentat astăzi!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.