Gypsy swing jazz LIVE în Flex cu trupa Canarro

  de Special Arad | 22 aprilie 2018, 11:28 AM | Cultură | Music

  0

  Marți seara (24 aprilie), în clubul arădean de pe strada Unirii se va auzi din nou jazz, de data aceasta puțin mai altfel: trupa Canarro din Ungaria va aduce la Arad ritmuri de gypsy swing jazz!

  Concertul face parte dintr-un miniturneu în România, urmtoarele orașe pe listă fiind Timișoara și Sibiu. Intrare: 15 lei

  Muzica fascinantă a orchestrei Canarro se inspiră din stilul gypsy jazz al lui Django Reinhardt, împletit cu sunete tradiționale maghiare.
  De fapt, în esență, Canarro e mai mult decât un grup muzical, e mai degrabă o mână de prieteni, profesioniști într-ale muzicii, cu diferite experiențe și tradiții muzicale acumulate, care (în)cântă împreună de mai bine de 10 ani.

  În 2016 și 2017 au cântat alături de Tcha Limberger în cadrul festivalului „Musique de l’Europe”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.