sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Guvernarea PNL realizează primul mare proiect de extindere a reţelei de gaz în judeţul Arad

  de - | 3 iulie 2021, 9:20 PM | Comunicate contra cost

  0

  Comunele Socodor, Grăniceri şi Pilu beneficiază de o investiţie importantă din partea Guvernului PNL, pentru extinderea reţelei de gaz. Peste 2150 de gospodării şi 45 de obiective social-culturale vor avea posibilitatea să folosească gazul pentru apă caldă şi căldură.

  Este prima mare extindere a reţelei de gaz după Revoluţie de care beneficiază judeţul nostru. Cu o guvernare PNL, Aradul este respectat iar marile proiecte de investiţii blocate de guvernarea PSD sunt realizate. Susţinem investiţiile care înseamnă servicii de calitate, drumuri mai sigure, locuri de muncă şi o viaţă mai bună pentru oameni. Cu utilităţile la dispoziţie, aceste comune pot atrage mai uşor investitori care creează locuri de muncă”, a declarat deputatul PNL Sergiu Bîlcea.

  Felicitări primarilor din Socordor, Grăniceri şi Pilu care au luptat pentru acest obiectiv mult aşteptat de oamenii de aici. Extinderea reţelei de gaz este o investiţie care aduce servicii mai bune, confort în casele oamenilor, în şcoli, în instituţii. Suntem aproape de comunităţile locale, susţinem la Bucureşti proiectele oraşelor şi comunelor din judeţul Arad”, a declarat deputatul PNL Glad Varga


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.