Grupa operativă din cadrul ISU Arad a avut mai multe misiuni, ieri, după ce județul Arad a fost lovit de o furtună puternică

  de Special Arad | 28 iunie 2019, 8:08 AM | Știri Arad

  0

  (foto: Arhivă)

  Comunicat. În data de 27.06.2019 au fost emise de către ANM 4 avertizări de fenomene meteorologice periculoase Nowcasting de tip COD ROȘU, fenomenele vizate fiind: vânt puternic cu rafale de 90-110 km/h, grindina de mari dimensiuni, averse torențiale 40-60 l/mp, frecvente descărcări electrice. Aceste avertizări au fost emise pentru 75 UAT-uri.

  Au fost transmise mesaje RO-ALERT pentru înștiințarea-avertizarea populației pentru toate cele 4 coduri.
  În urma efectelor fenomenelor meteo periculoase ISU Arad a intervenit in următoarele localități după cum urmează:
  – Chișineu-Criș: 2 misiuni de intervenție la copaci căzuți peste autoturism și carosabil (1 ASAS + MP și 3 Subofițeri)
  – Almaș: 1 misiune de evacuare apa din subsol la Postul de Poliție (1 ASAS + MP și 2 Subofițeri)
  – Arad: 10 misiuni de evacuare a apei la case, subsoluri și demisoluri inundate, 3 misiuni pentru îndepărtarea unor copaci căzuți pe carosabil (1 APIC, 2 ASAS, 5 MP, 1 ofițer și 22 Subofițeri)
  În această perioadă a fost activată Grupa Operativă a ISU Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.