Update Gropile de la ieșirea din Sânnicolau Mic vor fi asfaltate mâine! Dacă permite temperatura…

  de Lucian Dănilă | 24 ianuarie 2017, 1:02 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  5

  Știri Arad. Știm că este iarnă și temperaturile sunt și au fost foarte scăzute, factori care nu doar în Arad, nu doar în România ci și în țări mai dezvoltate contribuie la deteriorarea carosabilului. Nu avem pretenția ca aceste drumuri să fie reasfaltate, dar putem să aducem acest fapt în atenția publică și să sugerăm factorilor de decizie acoperirea acestor gropi care sunt adevărate cratere.

  Imaginile sunt de la ieșirea din cartierul Sânnicolau Mic, chiar lângă pasajul de cale ferată care desparte cartierul de Aradul Nou și Subcetate. Acest drum este folosit zilnic de sute de șoferi din Sânnicolau Mic, din Fântânele, Tisa Nouă, Frumușeni, Aluniș, Zăbrani sau Neudorf pentru a ajunge la Arad.

  Imediat după ce treceți prin fața locuințelor sociale, pe partea de drum care duce spre Subcetate este î înșiruire de șase gropi imense. Prima dintre gropi are un diametru de un metru și o adâncime de aproximativ 20 de centimetri, îndeajuns pentru a-ți rupe janta, sau jențile de la mașină, ceea ce poate duce implicit și la tăierea cauciucului.

  Dacă ai scăpat fără nicio pagubă de prima groapă, urmează o a doua ceva mai mică, după care vine craterul care traversează perpendicular jumătate de drum, are o lățime de aproximativ jumătate de metru și muchiile foarte ascuțite astfel încât cu greu scapi fără să te alegi cu daune la roți sau la sistemul de direcție al mașinii. Mai mult decât atât, în acea zonă este linie continuă pe care ești obligat să o treci. Altfel…

  Sfatul nostru este ca în acea zonă să circulați cu viteză foarte mică pentru a putea opri în fața gropilor sau dacă pe sensul contrar vin alte autoturisme.

  După acel crater care traversează jumătate de drum urmează alte patru gropi mai mici, gropi care au făcut câteva victime în ultimele zile.

   

  „Am scăpat de gropile mai mari și m-am ales cu o tăietură în cauciuc tocmai la ultima groapă, care este mai mică dar are margini foarte ascuțite. Eu mi-am tăiat cauciucul, dar am două cunoștințe care și-au fisurat jențile în această zonă” (șofer din Arad)

   

  UPDATE

  „E corecta informatia. Am discutat cu serviciul tehnic din cadrul Primăriei Arad azi la amiază și încearcă mâine să vadă ce pot face. Afară e minus câteva grade din pacate dar vom încerca să rezolvăm problema”. (reprezentant din cadrul Primăriei Arad)

   

  UPDATE 2 – 25 ianuarie ora 16.00

  „La ora asta în Sînnicolau am pus baliza iar groapa a fost frezată. Mâine, dacă temperatura va fi măcar la 0 grade punem asfalt stocabil. Este vorba despre un asfalt de avarie, la sac, e temporar” (reprezentant al Primăriei Arad pentru Special Arad).

  16244472_590255531174290_925044744_n 16295928_590255534507623_660352634_n pasaj sannicolau

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Luci aceste gropi au fost “REABILITATE”(plombate) undeva in luna Noiembrie a anului trecut,la cateva zile dupa plombare cei ce circulau cu masina prin zona au putut observa ca acestea deja incep sa se deterioreze iti dai seama ce lucrare sa facut.Reprezentanti Primariei – respectiv echipajele Politiei Locale care au un birou la parterul blocurilor ANL de pe str.Tarafului si trec zilnic pe acolo au facut vreo instintare la Primarie in legatura cu acest aspect,daca nu ma insel au aceasta obligativitate conform legii.

   +9 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.