Gripa a făcut alte patru vitcime. Numărul deceselor a ajuns la 43

  de - | 28 ianuarie 2019, 12:47 PM | Naţional

  0

  Încă patru persoane au murit din cauza gripei. Printre acestea se află şi un bărbat de 40 de ani care nu suferea de alte boli. Niciuna dintre victimele gripei nu era vaccinată.

  43 de oameni au murit din cauza gripei, de la începutul sezonului rece şi până acum.

  Medicii spun, zi de zi, că boala poate fi ţinută departe prin respectarea regulilor de igienă şi prin vaccinare. Românii nu au fost interesaţi să se imunizeze în toamnă, atunci când credeau că sezonul gripal va trece uşor. Acum, în pragul epidemiei, au plecat în căutarea puţinelor vaccinuri comandate de autorităţi şi farmacii.

  Oficialii din sănătate au asigurat că vor suplimenta numărul dozelor de vaccin antigripal de la cabinetele medicilor de familie. Şcolile vor rămâne însă deschise. Se vor suspenda cursurile doar punctual, în clase cu un număr mare de elevi bolnavi de gripă.

  sursa: digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.