Grindina a făcut prăpăd în Dâmbovița. Un strat gros de gheață s-a așternut peste culturi | Foto

  de - | 12 mai 2019, 6:23 AM | Naţional

  0

  O rupere de nori de doar câteva minute a făcut prăpăd în Dâmbovița. A plouat cu grindină, iar drumurile s-au umplut rapid de gheață. Pe alocuri, stratul de grindină măsura câțiva centimetri, scrie Realitateadedambovita.net.

  A plouat mai bine de 10 de minute cu piatră în localitatea Lazuri din Dâmbovița. A fost de ajuns ca stratul de gheață să măsoare, pe alocuri, câțiva centimetri.

  „Fum a fost. A venit dinspre Târgoviște și s-a dus înspre București. De abia am venit cu mașina, că nu se vedea la 50 de metri. M-a prins pe drum și când am ajuns la serviciu a început și mai rău. A fost mare”, au spus angajații firmelor din zonă.

  Culturile din zonă au fost măcinate, în special pomii fructiferi și vița de vie.

  Citește mai multe cu un singur click aici: Realitatea.net.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.