Greva generală continuă să paralizeze Franța

  de - | 10 decembrie 2019, 8:21 AM | Internaţional

  0

  Transporturile publice sunt aproape inexistente, inclusiv în capitala Paris. Nemulțumite de reforma sistemului de pensii, sindicatele au programate, astăzi, noi marșuri de protest.

  Guvernul lui Edouard Philippe vrea să elimine pensiile speciale, de care beneficiază inclusiv angajații din societăţile de transport public. Regia Autonomă de Transport din Paris (RATP) a decis să prelungească protestul până mâine.

  Transporturile din Franţa sunt perturbate încă de săptămâna trecută de grevele organizate în semn de protest faţă de reforma pensiilor propusă de Administraţia preşedintelui Emmanuel Macron.

  Sursa: europafm.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.