joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Grav accident pe autostradă cu un autocar Atlassib: opt victime! (FOTO)

  de Special Arad | 28 noiembrie 2016, 3:11 PM | Internaţional | Naţional

  0

  Un autocar al Atlassib a fost implicat în weekend într-un grav accident de circulație pe autostrada A4 din Italia. Cel puțin opt persoane au fost rănite.

  Opt persoane au fost rănite după ce un autocar al firmei româneşti Atlassib, care avea la bord 36 de pasageri, s-a răsturnat pe autostrada A4 după ce a lovit un autovehicul al Protecţiei Civile, informează site-ul ziarului Udine Today. Gravul accident de transport a avut loc în apropierea oraşului Trieste, aflat la graniţa Italiei cu Slovenia. Autobuzul se deplasa din Franţa spre România.

  În urma coliziunii cu maşina Protecţiei civile din Italia, autobuzul Atlasib a ieşit de pe autostradă şi s-a răsturnat. La bordul autocarului se aflau 36 de persoane, printre care şi şoferul. Echipele de intervenţie din Italia s-au deplasat la faţa locului.

  Opt persoane au fost rănite, una dintre acestea fiind în stare mai gravă a fost internată la Spitalul Santa Maria dela Misericordia din oraşul Udine. Alţi răniţi au fost transportaţi la spitale din oraşele Latisana şi Palmanova. Restul pasagerilor au fost preluaţi de un alt autobuz al firmei Atlasib, trimis din oraşul Padova.

  SURSA: oradesibiu.ro

  FOTO: udinetoday.it

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.