miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Au vrut să treacă granița în Ungaria pe jos, peste câmp la Nădlac

  de Special Arad | 20 aprilie 2023, 12:20 PM | Știri Arad

  0

  foto: Arhivă

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac au depistat 18 cetăţeni din Pakistan, Sri Lanka, Nepal, Bangladesh și Afganistan, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria pe la ,,frontiera verde”.

  „În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au observat în apropierea liniei de frontieră, în timpul exercitării acțiunilor specifice de supraveghere a frontierei de stat, două grupuri de persoane care se deplasau pe jos în direcția statului vecin. S-a procedat la deplasarea către locul unde se aflau persoanele și interceptarea acestora. Întrucât nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost conduse la sediul sectorului pentru efectuarea verificărilor. În urma cercetărilor a fost stabilit faptul că sunt 18 cetățeni din Pakistan, Sri Lanka, Nepal, Bangladesh și Afganistan, cu vârste cuprinse între 20 și 48 de ani, intrați legal în țara noastră”, a transmis Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

  În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.