duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Update La Grădinița PP 14 totul funcționează normal! „Nu există nicio scurgere de gaz la noi în instituție”

  de Lucian Dănilă | 23 noiembrie 2017, 9:39 AM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Șase subofițeri s-au deplasat în această dimineață cu o autospecială la Grădinița PP 14 (Teba). Pe holurile instituției se simțea miros de gaz, pompierii fiind alertați la numărul de urgență 112.

  Din informațiile pe care le deținem până în acest moment, o mamă a unui copil ar fi sunat la numărul de urgență 112.

  În aceste momente, cei șase subofițeri ai ISU Arad se află la grădinița de pe strada Haiducilor.

  UPDATE

  „La noi în instituție nu există nicio scurgere de gaz. Într-adevăr, au fost la grădiniță un echipaj de pompieri și o echipă de la gaz, dar nu s-a semnalat nicio scurgere. Activitatea funcționează în condiții normale. Am verificat și la bucătărie, unde este singura sursă de gaz, și nu s-a constatat nimic. Poate mirosul de gaz se simțea de undeva de pe stradă”, spune directorul Grădiniței PP 14, Flavia Dărău.

  „Grădiniţa P.P. Nr. 14 Arad

  Stimati parinti, va informam ca a fost o alarma falsa cu stirile din presa , referitoare la scurgerea de gaze din institutie. S-au facut verificari de catre organele abilitate si s-a constatat ca nu de la noi s-a declansat problema. Mentionam faptul ca nu a fost cazul sa evacuam copiii in timpul efectuarii verificarilor. Copiii sunt in siguranta.
  Deasemenea va rugam pe viitor sa anuntati instituia mai intai daca vi se pare ca ar fi vreo problema, pentru a nu se mai crea astfel de confuzii din care sa rezulte alerte in randul parintilor.
  Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si va dorim o zi linistita!”, anunțul postat pe Facebook de Flavia Dărău.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.