joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  google.com/starwars – Alege de care parte a Forţei vrei să fii!

  de Special Arad | 27 noiembrie 2015, 8:07 PM | Pop Culture

  0

  Google a lansat o aplicaţie prin care utilizatorii care sunt fani Star Wars pot să aleagă de care parte a Forţei vor să fie şi să îşi adapteze principalele servicii ale companiei la celebra franciză SF a lui George Lukas.

  În preambulul lansării celui mai aşteptat film al anului, ”Star Wars – Episode VII. The Force Awakens”, Google a lansat un mic joc care permite utilizatorilor să aleagă partea bună sau partea întunecată a Forţei. Principalele servicii ale Google, precum motorul de căutare, Gmail, Youtube sau Hărţile sunt adaptate la film.

  google-starwars-3507362bloading gmailyout

  De exemplu fundalul de la Gmail va fi înlocuit cu o scenă din universul Star Wars, iar unele nave spaţiale din The Force Awakens apar pe hartă atunci când îţi cauţi locaţia.

  „Probabil că nu este o surpriză că sunt numeroşi fani Star Wars aici, la Google. De aceea le-am prezentat prietenilor noştri de al Lucasfilm şi Disney ideea pe care am avut-o şi de atunci am lucrat împreună la crearea Google.com/starwars. Aplicaţia este făcută de fani pentru fani şi fiecare va putea să aleagă de ce partea a Forţei vrea să fie”, a explicat Clay Bavor, vicepreşedinte al Google Inc.

  Filmul „Star Wars: Trezirea Forţei”, al şaptelea din această serie cinematografică, va fi lansat în Marea Britanie pe 17 decembrie, cu o zi mai devreme decât lansarea din Statele Unite a peliculei.

  Noul lungmetraj din seria „Star Wars” ar putea deveni filmul cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei, potrivit unei companii de cercetări de piaţă din Statele Unite, ai cărei experţi afirmă că această peliculă ar putea obţine peste 100 milioane de dolari în primul weekend de proiecţii.

  Al şaptelea film din franciza „Războiul stelelor” îi va avea în distribuţie pe protagoniştii trilogiei iniţiale, Harrison Ford, Carrie Fisher şi Mark Hamill.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.