marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gloria se desparte de cei mai buni jucători! Bujor și Manea au plecat la Caransebeș

  de Lucian Dănilă | 4 iulie 2014, 10:07 AM | Sport

  0

  Cei mai buni jucători ai Gloriei fac pasul spre Liga a 2-a. Echipa care se anunță principala candidată la câștigarea Ligii a 4-a arădene în sezonul următor i-a împrumutat pe Cătălin Bujor și pe Alexandru Manea noii promovate în liga secundă, FC Caransebeș.

  Noul antrenor al formaţiei FC Caransebeş este Sorin Bălu, cel care a stat mai multe sezoane pe banca tehnică a echipei Mama Mia Becicherecu Mic. Sorin Bălu a fost dorit și pe banca echipei FC UTA, în iarnă, atunci când a avut o discuție în acest sens cu Adrian Marțian.

  Bălu îi cunoaște pe Bujor și pe Manea de la disputele directe cu Gloria din liga a treia. Ambii jucători au mai multe meciuri disputate și în liga secundă, în perioada când evoluau la UTA. „I-am împrumutat pentru un an la Caransebeș”, a confirmat Marcel Coraș, președintele clubului Gloria. În discuții pentru un împrumut a fost și fundașul Hulbăr, dar cele două cluburi nu au ajuns la o înțelegere și pentru el.

  bujor

  FC Caransebeș a promovat în acest an în liga secundă. Managerul clubului este Sorin Boiangiu, iar noul președinte al grupării este fostul internațional George Galamaz, fost campion al României cu Unirea Urziceni.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.