duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Gloria a făcut-o și Mai…lată! Liderul e în derivă după remiza cu Mailat

  de Lucian Dănilă | 13 septembrie 2014, 12:55 PM | Sport

  1

  Gloria, liderul ligii a patra, nu se regăsește la meciurile de pe teren propriu. Măcinată de tensiuni interne încă de la startul sezonului, gruparea galben-albastră trăiește cu emoția desființării la fiecare meci, iar acest lucru este evident și urmărind jocurile echipei lui Bogoșel.

  Amenințată cu desființarea chiar de patron, Gloria joacă fiecare meci sub tensiune, orice gol pe care îl marchează aducând urlete de bucurie vecină cu disperarea pe banca grupării. Așa s-a întâmplat și ieri la meciul cu Mailat. După remiza de pe teren propriu cu Frontiera Curtici, cei care au asistat la partida de pe arena Telecom așteptau o descătușare a galben-albaștrilor. Nu s-a întâmplat. Gloria a întâlnit o echipă foarte combativă, insensibilă la problemele interne ale clubului arădean, care a venit să își joace cartea.

  Prima parte s-a încheiat așa cum a început, cu un scor alb, chiar dacă Gloria a controlat jocul și a avut unele ocazii bune la poarta lui Oneț. În partea secundă, Bogoșel a mutat cu Gâlcă, dar apoi a scos doi dintre jucătorii exponențiali în acest moment pentru echipă, Măgulean și Sergiu Popa. La fel s-a întâmplat și la meciul cu Frontiera.

  Mailatul putea deschide scorul prin Mateucă în minutul 49, dar mingea trimisă de acesta la colțul lung a ocolit de puțin stâlpul porții. A fost un prim avertisment, unul pe care galben-albaștrii nu l-au luat în seamă. Și asta pentru că gazdele au deschis scorul în minutul 55 după un autogol al lui Muț la o minge centrată de Filimon și trimisă apoi cu capul în fața porții de Claudiu Ban.

  Apoi Bogoșel l-a înlocuit pe Măgulean cu Țugui, iar fotbalistul din Republica Moldova avea să devină eroul negativ al partidei. Masivul atacant a ratat două ocazii uriașe. Prima dată a trimis mingea în bară din careul mic, iar la a doua a luftat cu toată poarta în față, într-un moment în care Oneț era bătut. Cum ocaziile se răzbună, Avram a egalat în minutul 77 în urma unei lovituri de cap și scorul devenea 1-1. Parcă nu era de ajuns acest lucru și ratangiul Țugui și-a pierdut cumpătul lovindu-l cu cotul în gât pe Drecin fapt care i-a atras eliminarea și probabil câteva etape de suspendare.

  Până la final Mailatul s-a apărat foarte sigur, Pașcu, Muț sau Drecin fiind greu de trecut. Pașcu a fost și el eliminat pentru două avertismente, la ultimul, cel din minutul 90, faultându-l pe Gherghel care se îndrepta periculos spre poarta lui Oneț.

  „Cred că aici închidem porțile. Suntem ca și desființați”, spunea delegatul echipei gazdă, Tie Berar, în timp ce se îndrepta spre vestiar. La Gloria orice meci poate fi ultimul, astfel că ne așteptăm la orice fel de veste dinspre clubul care evoluează pe Telecom…

  IMG_9832

  Gloria – Mailat 1-1 (0-0)

  Muț (55 ag) / Avram 77

  Gloria: Vaida – Ewald Wild, Ban, Blănaru, Hulbăr, Dan Daniel (Avram), Filimon, Petra (Gâlcă), Gherghel, Sergiu Popa (Pirtea), Măgulean (Țugui). Antrenor: Costel Bogoșel

  Mailat: Oneț – Moisi, Pașcu, Muț, Pârvulescu, Drecin, Ungureanu (Șerban), Avram, Alin Vidican, Mateucă (Mărușteri, Marica), C. Vidican (Balint). Antrenor: Radu George

  Arbitri: Burza – Costea – Aniculăesei

  Observatori AJF: Doru Herțeg, Daniel Scridon

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.