Gloanțe în numele lui Iisus. O biserică își deschide poligon de tir pentru enoriași

  de - | 15 august 2015, 7:47 PM | Internaţional

  0

  În Alabama, enoriașii își pot lua armele în biserică, cu condiția să aibă permis de port armă. Acum, oamenii pot să exerseze tragerile „în numele lui Iisus”.

  Biserica metodistă Rocky Mount United din Alabama și-a deschis un club de arme și un poligon de tir așa încât enoriașii să poată trage cu arma la țintă înainte de a merge să se roage.

  Poligonul a fost construit în apropierea lăcașului religios pentru ca oamenii care vin “să exerseze trasul la țintă în numele lui Iisus”.

  Noua construcție se bucură de succes, fiind vizitat atât de polițiști locali, cât și de femei în vârstă, potrivit Realitatea TV, care citează Daily Mail.

  Pastorul Phillip Guin spune despre credincioșii săi că nu sunt violenți, deși unora le place să tragă cu pistoale sau puști.

  Legislația din Alabama privind armele prevede faptul că enoriașii își pot lua armele în biserică, cu condiția să aibă permis de port armă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.