Glad Varga: „Începe un nou program Rabla pentru electrocasnice”

  de - | 13 mai 2021, 3:04 PM | Comunicate contra cost

  0

  În săptămâna aceasta, mai exact vineri 14 mai se dă starul Programului Național Rabla pentru Electrocasnice, sub titulatura „Vinerea Verde”
  Este un lucru îmbucurător pentru noi, cei din comisia de mediu și echilibru ecologic din Camera Deputaților, fiind bine venită orice reducere a poluării și a consumului de energie, dar în primul rând pentru cetățeni. Vreau să subliniez faptul că acest program se adresează oricui dorește să își înlocuiască un aparat electrocasnic vechi, care are un consum mare de energie, cu unul nou, cu consum redus, o poate face cu un ajutor financiar de la Fondul pentru Mediu. Anul acesta a fost alocat cel mai mare buget de când a început acest program, nu mai puțin de 75 de milioane de lei. Nouă categorii de produse sunt eligibile, așteptăm cât mai mulți cetățeni să se alăture acestui program”, a declarat deputatul Glad Varga, membru în Comisia de mediu și echilibru ecologic

  Persoanele care doresc să beneficieze de oricare dintre cele nouă categorii de echipamente, trebuie să intre în platforma de pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu și să își genereze contul de utilizator.
  Bd. Libertăţii, nr.12, Sector 5, Bucureşti
  Tel.: +4 021 408 9605
  e-mail: [email protected]
  website: www.mmediu.ro

  Programul are trei etape:
  Etapa 1: 21 mai – 04 iunie, pentru mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și aparatele frigorifice.
  Etapa 2: între 04 și 18 iunie, pentru televizoare, laptopuri și tablete.
  Etapa 3: 18 iunie – 02 iulie, pentru aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.