sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Gimnastele românce intră în finala Campionatului European de la Sofia

  de Special Arad | 16 mai 2014, 2:08 PM | Sport | Video

  0

  România s-a calificat în finala pe echipe la Campionatul European de la Sofia. Gimnastele antrenate de Octavian Belu au terminat pe locul 2, la un punct în urma liderului, Marea Britanie, dar înaintea rivalelor din Rusia. Larisa Iordache a reuşit un concurs aproape perfect. A avut cele mai mari note la bârnă şi sol şi s-a calificat în finale la toate cele patru aparate. Diana Bulimar va lupta şi ea pentru podium la sol, scrie Digi24.

  Încă se poate mai bine”, a spus Larisa Iordache după concurs. „Nu trebuie să mă gândesc că au fost cele mai bune integrale ale mele. Pot mai bine şi vreau să fac mai bine”, a adăugat gimnasta.

  Emoţiile şi-au pus amprenta asupra mezinelor echipei. Andreea Munteanu a ratat atât la sol şi bârnă, în timp ce Ştefania Stănilă a avut probleme la aterizarea de la paralele.

  La ediţia precedentă a Europenelor, în 2012, România a cucerit titlul continental.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.