luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Gigi Becali a cedat acțiunile la FCSB. Noul președinte este Mihai Stoica. „Moștenitorul” este o femeie

  de Special Arad | 29 aprilie 2023, 4:58 PM | Sport

  1

  Gigi Becali a renunțat la acțiunile de la FCSB și, așa cum a promis la începutul săptămânii, a trecut acțiunile pe numele unei femei, Domnica Geambazi. Ea este mama lui Vasile Geambazi, fost finanțator la Academica Clinceni și Unirea Constanța.

  Domnica Geambazi este sora lui Becali. La fel de credincioasă ca și fratele său, Dominica este de câteva zile noul patron al FCSB. Gigi Becali a avut două surori.

  Supărarea milionarului de a ieși din lumea fotbalului a venit după scandalul de la derby-ul cu Rapid (0-1). Atunci arbitrul Feșnic nu a eliminat doi jucători ai giuleștenilor în urma a două faulturi dure.

  Am terminat. Ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Am 65 de ani… Nu mai pot. Ce a făcut Feșnic a pus capac. Ar trebui să fie numit «Întuneric». Eu ies din fotbal. Din cauza lui ies. Așa ceva nu se poate! Eu mă retrag. Îmi văd de viața mea. E inadmisibil ce a făcut Feșnic! , a declarat Becali pentru Gazeta Sporturilor.

  „Gigi Becali a mai spus că renunță, dar niciodată nu a părăsit funcția. Astăzi a părăsit funcția! Nu știu care e procedura. Mi-a oferit funcția și am acceptat-o aseară (n.r.24 aprilie). Voi fi președintele Comisiei de Administrație. Schimb și scaunul și voi veni cu cravată la muncă, acum mi-am luat doar cămașa de președinte de Comisie de Administrație.Nu se mai bagă deloc la echipă. Nu se mai uită la meciuri! Primul 11 niciodată nu l-a dat. Am lucrat cu mulți antrenori, pot confirma că aflam echipa de start în ziua meciului. Eu nu voi face schimbări”, a declarat Mihai Stoica, la OrangeSport.

  Gigi Becal a susținut, pe 24 aprilie, o conferință de presă în care și-a anunțat retragerea din fotbal ca urmare manierei de arbitraj a lui Horațiu Feșnic din meciul pierdut cu Rapid, 0-1.

  Finanțatorul roș-albaștrilor a decis și ce va face după ce va ieși din fotbal: se va dedica și mai mult vieții bisericești. „Păi, eu dimineață la 7 mă duc la biserică și după merg acasă. Nici aici nu mai stau. M-ați mai văzut pe mine la palat? Biserică, casă, rugăciune, oi. Mie îmi place să stau cu călugării 5-6 ore. Mă duc pe la mănăstiri, stau câteva zile”, a spus Gigi Becali, la conferința de presă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Vreau sa văd si aceasta minune! Din păcate nu cred ca vom avea ocazia sa vedem ca Becali se va retrage din fotbal!! Dupa cateva zile va reveni asupra deciziei. Sau chiar daca oficial nu mai este proprietarul lui FCSB tot el va conduce din umbra!!!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.