Gheorghe Seculici: „La Camera de Comerț din Arad promovăm egalitatea de gen”

  de Special Arad | 8 March 2023, 2:07 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. 47% dintre angajații Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură din Arad sunt femei. Nu există diferențe de remunerare între femei și bărbați, iar din punct de vedere al realizării profesionale, doamnele de la Camera de Comerț sunt la același nivel cu colegii lor de sex masculin.

  „La nivelul Camerei de Comerț Industrie și Agricultura din Arad promovăm egalitatea de gen. Am avut întotdeauna în vedere tratamentul egal. Avem un respect deosebit față de colegele noastre, care organizează evenimente, sunt implicate în cursurile de perfecționare, administrează latura financiară a activității Camerei sau gestionează activitățile de secretariat la un nivel superior”, a declarat arh. Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură din Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.