vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Gheorghe Seculici: „Demo Metal, un târg despre industria viitorului, la Arad!”

  de Special Arad | 14 septembrie 2022, 5:10 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Timp de trei zile, Expo Arad găzduiește Demo Metal, cel mai important târg de produse și tehnologii specifice companiilor de producție.

  Aproape 80 de companii și branduri sunt prezente la Arad cu demonstrații LIVE ale echipamentelor, oferte speciale pe perioada expoziției, noutăți și lansări de noi tehnologii, evenimente de networking.

  Cele mai noi tehnologii prezentate la Demo Metal vă pot creiona o imagine despre industria viitorului. În târg se organizează și conferințe despre digitalizarea proceselor de producție și POWER UP – Eficiență energetică pentru producție.

  „Nu întâmplător Aradul a fost ales de organizator! Aici avem zone industriale puternice, printre cele mai puternice din țară, iar Camera de Comerț Industrie si Agricultură Arad se implică pentru dezvoltarea mediului de afaceri! Invit toate companiile arădene interesate să participe la Demo Metal Vest, dar și publicul larg, să vedeți ultimele tendințe în industrie, cele mai moderne și mai eficiente soluții de creștere a afacerii dvs.!” – a declarat arh. Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.
  Târgul poate fi vizitat până joi, inclusiv, la Expo Arad. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.