Gheorghe Martin, unul dintre fondatorii afacerii „Polaris”, a murit la vârsta de 72 de ani

  de - | 17 februarie 2020, 9:58 AM | Naţional

  8

  Gheorghe Martin este una dintre cele mai cunoscute figuri ale lumii afacerilor din Constanța, iar afacerile sale au sporit în mandatele fostului primar Radu Mazăre, extinzându-se în toată țara.

  Gheorghe Martin a fondat, alături de fratele său Dumitru Martin, afacerea „Polaris”, un serviciu de salubrizare căruia Primăria Constanța i-a externalizat pentru prima dată serviciile în anul 1998.

  În septembrie 2006, Gheorghe Martin a fost numit președintele interimar al Partidului Conservator filiala Constanța chiar de Dan Voiculescu, care declara presei locale că Martin este a treia figură cea mai cunoscută după Radu Mazăre și ÎPS Teodosie.

  Sursa: alba24

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.