sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Gheorghe Hagi: „Cu siguranță ne așteaptă un meci de luptă cu UTA”

  de Lucian Dănilă | 26 octombrie 2023, 3:23 PM | Sport

  0

  Patronul și antrenorul echipei campioane, Gheorghe Hagi, a prefațat partida din această seară de la ora 20:00 dintre Farul și UTA. „Regele” este sigur că îl va aștepta un meci de luptă și spune că gruparea arădeană a crescut de la meci la meci.

  El a amintit și de prietenia pe care o are cu Mircea Rednic, fotbalist alături de care a evoluat aproape un deceniu la echipa națională și alături de care a fost prezent la două turnee finale, CE Franța 1984 și CM Italia 1990. De asemenea, în urmă cu trei ani, Hagi l-a numit antrenor la Viitorul pe Rednic.

  „Un meci restant pe care îl jucăm acasă, iar contra unui bun prieten și un coleg cu care am jucat și am crescut împreună. Un meci important, așa cum a fost și cel cu „U” Cluj, unde cred că am încercat și am reușit să ne impunem ritmul și intensitatea jocului, dar în ultimii 30 de metri am fost mai puțin inspirați. Sperăm că de data aceasta să fim mai inspirați acolo, pentru că ne-am creat foarte multe ocazii. Din punctul meu de vedere, am făcut un meci bun, în care ne-am impus la toate capitolele, posesie, dueluri, presiune. Sperăm și cu UTA să o facem la fel de bine și cu mai multe goluri. Suntem optimiști, suntem conectați să ne luptăm pentru cele trei puncte, să facem un meci mare. Avem nevoie de cele trei puncte, sunt foarte importante. UTA crește de la meci la meci, sunt convins că Mircea știe ce face. A demonstrat că știe ce face, de la meci la meci echipa a fost mai bună, mai omogenă, mai puternică, mai verticală. Cu siguranță, ne așteaptă un meci de luptă, un meci greu. Știm că au jucat foarte bine contra echipelor bune, dar noi trebuie să fim noi, să ne facem jocul, să încercăm să fim mai buni decât ei. I-am analizat, am văzut ce calități au, ce defecte au și sperăm să fim într-o zi bună. Toate echipele care vin la Constanța sunt obligate să se apere, datorită jocului pe care îl facem. Dar, degeaba domini, atât ofensiv cât și defensiv, cum a fost la meciul cu „U” Cluj, dacă nu înscrii”, a declarat Hagi.

  Vână, Benchaib, Cojocaru, Andronache, Nedelcu și Grigoryan sunt jucătorii care nu pot evolua pentru Farul la meciul din această din cauza accidentărilor sau a altor probleme.

  Citește și:

  Rednic vrea măcar un punct din fieful „regelui” Hagi. Farul – UTA, astăzi de la ora 20:00

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.