vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Gheorghe Feieș, primarul Sebișului, declarat incompatibil de ANI! Vezi ce alt primar arădean e în aceeași situație

  de Special Arad | 21 mai 2014, 10:49 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Agenția Națională de Integritate a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul a șapte foști sau actuali alesi locali (trei primari, un viceprimar, un fost viceprimar și doi consilieri locali), ca urmare a exercitarii simultane de functii si calitati.
  Potrivit unui comunicat al ANI citat de Agerpres, Ioan Duminica, primar al comunei Oniceni, judetul Neamt, se afla in stare de incompatibilitate incepand cu data de 1 iulie 2008, intrucat simultan cu functia de primar a detinut/detine si functiile de administrator – presedinte al SC Consumcoop Luceafarul Societate Cooperativa SRL, membru in Consiliul de Administratie al Scolii cu clasele I-VIII Oniceni, angajat cu contract individual de munca in cadrul SC Consumcoop Luceafarul si SC Casa de Ajutor Reciproc ‘Venus’ SRL.

  Gheorghe Petru Feies, primar al orasului Sebis, judetul Arad, s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 17 iunie 2008 – 22 aprilie 2013, intrucat a detinut si functia de administrator al unei societati comerciale.
  Ioan Florin Ciul, primar al comunei Bocsig, judetul Arad, se afla in stare de incompatibilitate incepand cu 4 iunie 2008, deoarece detine si calitatea de reprezentant/membru al unei intreprinderi familiale.
  Cristian Nichita, viceprimar al comunei Mihai Bravu, judetul Giurgiu, se afla incompatibilitate incepand cu 16 iulie 2012, intrucat detine si calitatea de reprezentant al primarului in Consiliul de Administratie al Scolii Gimnaziale ‘Dumitru Constantin’ Mihai Bravu.

  Dumitru Viorel Buda, fost viceprimar al comunei Copacel, judetul Bihor, s-a aflat in incompatibilitate in perioada exercitarii mandatului de viceprimar (27 iunie 2012 – 21 ianuarie 2013), deoarece a fost si administrator al unei societati comerciale.

  Maria Coros, consilier local in Consiliul Local al Municipiului Braila, se afla in incompatibilitate incepand cu 19 septembrie 2012, intrucat detine si functia de presedinte al Adunarii Generale a Actionarilor a SC Administratia Pietelor si Targurilor SA Braila.

  Otilia Mariana Puiu, consilier local in Consiliul Local al Municipiului Dorohoi, judetul Botosani, s-a aflat in incompatibilitate in perioada 24 iulie 2012 – 5 iunie 2013, intrucat societatea comerciala la care acesta detine calitatea de asociat (incepand cu data de 27 februarie 2008) a livrat produse in valoare totala de 20.605 lei catre Primaria Municipiului Dorohoi.

  Sursa: Hotnews.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Domnule feieș cere ajutor de la domnul(e) palcusrl. Domnilor de la ANI, o întrebare, vă rog: de ce l-ați și i-ați lăsat pe acești domni să-și termine mandatul complet de incompatibili ce sunt? Ca să înțeleg, domnilor: așa se procedează în organismul dvs., adică mai întâi lași infractorul să-și efectueze stagiunea completă de infracțiuni după care strigi armatei: după eeeeeeel! (sau ei!)Acum ce?! N-a scos feieș banul cum trebuie? Păi dacă are și el nevoie de ce sunteți așa de neînțelegători?! Am înțeles. Nu a răspuns drepți la apel, jap! de la ANI și restul pedepselor politice care vor apărea brusc pe parcurs. Stoicu de la vinga a pățit ceva? N-aud. Primarul de la curtici? Nu se aude. Mai sunt destui. Țoca ăla de la hălmagiu care a deturnat miliarde din fonduri europene e iar în funcție. Moț de la zărand la fel. Tot ce scoate ANI-ul și DNA-l sunt scoarțe roase de molii cu miros de naftalină. Domnilor de la ANI vă rugăm, reactualizarea! O zi bună, domnilor.
   Ps. Domnule feieș cere ajutor de la domnul(e) palcusrl. O zi bună, domnule.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.